Highmark’s Allegheny Health Network: De geboorte van een nieuw zorgstelsel


zorg2Het systeem kan volgen een ander zorgmodel en kunnen innovatie te brengen naar het ziekenhuis en verzekeringsmarkt

De doop van Allegheny Health Network, Highmark’s geïntegreerde zorg delivery network, lijkt in ieder geval de financiële gezondheid van zijn middelpunt, de West Penn Allegheny Health System korte termijn veilig te stellen. Maar wat wordt het netwerk eruit als twee jaar vanaf nu? Of vijf?

Lokaal gezondheidsbeleid deskundigen en zakelijke leiders worden aangemoedigd door Allegheny Health Network verklaarde opdracht van het verstrekken van kwaliteit, betaalbare gezondheidszorg lokaal erkent Highmark’s belangrijkste uitdaging bij het stabiliseren van het Westen Penn Allegheny systeem.

Wat ze hopen is dat die doelen te smeden iets wat ze zeggen is ook zeldzaam in de regio – de opkomst van innovatieve benaderingen voor de financiering en het leveren van gezondheidszorg.

“Ik denk dat we nogal traag in dat opzicht,” zei Martin Gaynor, hoogleraar economie en gezondheidsbeleid aan de Carnegie Mellon University’s H. John Heinz III College. “Ik weet niet precies waarom weet, maar ik denk dat het te maken heeft met het feit dat de regio werd gedomineerd door deze kolossen [Highmark en UPMC].

“Het is meestal niet een dominante onderneming met een groot marktaandeel, dat de innovatie in elke sector doet. Meestal komt van nieuwe mensen, die honger en mager en moet echt een betere muizenval te bieden om te overleven, laat staan ​​winnen marktaandeel. ”

Omdat ze zo dominant, UPMC en Highmark zijn in een unieke positie om de mode een belangrijk gezondheidszorg redesign hier, zei Harold D. Miller, directeur van het Center for Healthcare Kwaliteit en betaling hervorming, op basis van Downtown.

Tussen kennis en expertise in het leveren van zorg UPMC en dominantie Highmark in de verzekeringsmarkt, “we konden, in Pittsburgh, hebben een van de best presterende gezondheidssystemen in het land”, zei hij.

In plaats daarvan, de heer Miller’s 2012 analyse van prijsveranderingen gecorrigeerd Medicare gegevens bleek dat Pittsburgh meer uitgeeft aan ziekenhuiszorg per persoon dan enige andere grote Amerikaanse stad, met inbegrip van New York, Philadelphia, Chicago en Los Angeles.

Actuele gebeurtenissen hem niet aanmoedigen dat zal veranderen.

“De meeste van de discussie is, ‘Wie gaat het beter ziekenhuis te hebben?’ toen het echte doel van de gezondheidszorg is hoe je mensen gezond en uit het ziekenhuis te houden, “zei de heer Miller.

Zei de heer Gaynor: “De capaciteit is er om iets te doen Het is gewoon niet gebeurd er gewoon niet genoeg goede stimulans om het te doen geweest…”

Krachtenveld

Allegheny Health Network lijkt te worden geconfronteerd met tegengestelde krachten als het gaat vooruit – naar WPAHS terug te brengen naar solide financiële basis, die het nodig heeft om de patiënt volume en de inkomsten te verhogen, maar toch zijn ouder, Highmark, moet de kosten laag te houden over de verzekering kant door beperken ziekenhuis betalingen.

“Veel van deze wordt bepaald door de manier waarop we betalen voor de gezondheidszorg vandaag,” zei de heer Miller. “Een ziekenhuis kan niet overleven, tenzij het probeert om meer en meer en meer patiënten te krijgen. De manier waarop verzekeraars geld te verdienen is om te proberen te proppen beneden de prijzen die zij betalen ziekenhuizen.”

Die wijst op een zekere ironie in Highmark intensivering in te slaan West Penn Allegheny: tweede grootste gezondheidssysteem De regio’s, zei hij, “is waarschijnlijk geld te verliezen omdat Highmark is hen niet genoeg betalen.”

M. Christine Whipple, executive director van de Pittsburgh Business Group on Health, zegt dat haar leden – een aantal van de regio’s grootste werkgevers – zou graag meer transparantie in de kosten en de kwaliteit van de zorg te zien. “De hele kwestie draait om wat de kosten zijn en wat de zorg is.”

Al decennia lang hebben westerse Pennsylvania bewoners werden geïsoleerd van deze kosten omdat hun werkgever-gebaseerde verzekering plannen vallen de meeste van hen. Maar zoals gezondheidszorg blijven stijgen, hebben meer mensen verhuisd naar high-aftrekbare plannen dat ze verantwoordelijk zijn voor een groter deel van de rekening te maken.

Sommige verzekeraars, waaronder Highmark, zijn het verstrekken van de kosten en de kwaliteit van de informatie aan hun leden, maar “de sleutel is om al dat eruit te komen in de gemeenschap in het algemeen,” zei mevrouw Whipple.

Meneer Miller instemt. In een goed functionerende gezondheidszorg arena, moet iemand die knie vervangende of hartoperatie moet in staat zijn om uit te vinden welke ziekenhuizen hebben een lage infectie, overname-en sterftecijfers, alsmede redelijke kosten – en welke niet.

Het is alle gegevens van de verzekeraars en aanbieders volgen al, zei hij. Waardoor het publiek “zou kunnen gebeuren morgen als iemand daadwerkelijk zou zorgen voor de informatie.”

Door het toevoegen van West Penn Allegheny’s vijf ziekenhuizen met een netwerk dat al bestaat Jefferson Regional Medical Center in Jefferson Hills en St. Vincent Health System in Erie, heeft de eerste tastbare schets van wat de Allegheny Health Network zal uitzien in beeld komen. Het beeld moet nog duidelijker worden in de komende weken en maanden.

Als het groeit, Mr Gaynor ziet de belofte, en misschien wel de noodzaak, van Allegheny Health Network na een ander zorgmodel.

“Ik vind in brede zin wat ik hoor, de discussies die zijn sijpelt een nieuw soort organisatie en levering systeem,” zei hij. “Als ze net zo uitzien als de oude AGH en West Penn, hoe gaan ze om te concurreren?”

Op hetzelfde moment, kan het echte leven innovatie meer uitdagend te maken, zei hij. Eenvoudige wiskunde zou zeggen dat het stabiliseren van West Penn Allegheny van financiën zal zowel de verhoging inkomsten en kostenbesparingen betekenen.

“Je kunt niet blijven bloeden 100 miljoen dollar per jaar, omdat dan al die goede ideeën zullen gaan uit de boot,” zei de heer Gaynor. “Mijn gok is dat er gaan worden een aantal pijnlijke dingen komen.”