Memphis gezondheidssysteem en Aetna naar fee-for-waarde, data-driven verzekering te lanceren


zorg4Baptist Memorial Health Care onthulde een plan op vrijdag om partner artsen en ziekenhuizen op data-driven teams om de kosten te drukken voor werkgevers gezondheid met maximaal 3.000 werknemers.

Doper nieuwe zorgmodel is onderdeel van een overeenkomst aangekondigd vrijdag door Baptist, de grootste ziekenhuisgroep in Memphis, en Connecticut gevestigde verzekeraar Aetna Inc

De overeenkomst komt voort uit een nationale bezorgdheid over steeds stijgende kosten van de gezondheidszorg, die nu goed voor 18 procent van de Amerikaanse economie.

De Doper Select Health Alliance, een netwerk van ongeveer 600 artsen gemonteerd in de afgelopen twee jaar, en de Doopsgezinde ziekenhuizen zal collaborative care dat Aetna zal dekken onder een ziektekostenverzekering plan genaamd Aetna Whole Health leveren. Het is beschikbaar voor werkgevers van 2 tot 3.000 werknemers.

“Dit is over het creëren van betere waarde voor degenen die de toegang van de gezondheidszorg in de stad Memphis,” zei David Elliott, CEO van Baptist Health Services Group en Baptist’s vice-president van managed care.

Geholpen door de informatietechnologie, zullen artsen en ziekenhuizen in de Doopsgezinde Select Health Alliance zorg van een patiënt te volgen, zei Dr Henry Sullivan, een Memphis gynaecoloog en voorzitter van de alliantie raad.

Artsen in staat om kritiek op elkaars zorg zal zijn en in staat zijn om te werken met ziekenhuizen op kwaliteit onderwerpen, variërend van test-duplicatie tot SEH ervaringen, zegt Sullivan. De nieuwe samenwerking en informatie-uitwisseling, het gebruik van software die bekend staat als KARMOZIJNRODE, beloont artsen wanneer verschillende maatregelen, zoals het overtuigen van een percentage van de patiënten om preventieve zorg te krijgen of te verminderen SEH bezoeken, wordt voldaan.

“Elke arts in dit project begrijpt dat de kosten van de heide zorg is te veel van ons BBP,” zegt Sullivan. “Wij proberen om een ​​kwalitatief hoogwaardig product te leveren aan de Memphis gebied dat de kosten van de zorg levering, zowel van de arts kant en het ziekenhuis kant adressen.

Mary Maxwell, Aetna president voor Tennessee, Arkansas en de Carolina’s, zei dat er een “vaste differentiële” in de kosten voor werkgevers bij het vergelijken van collaboratieve, fee-for-value gezondheidszorg plannen met traditionele fee-for-service plannen.

“De manier waarop we betaalden voor de gezondheidszorg als verzekeraar is fee-for-service, niet per se fee-for-kwaliteit,” zei Maxwell.

Algemeen bekend als “verantwoordelijke zorgorganisaties,” Aetna heeft afspraken aangekondigd met ongeveer 10 van deze organisatie, en werkt aan een paar dozijn meer, zei Walt Cherniak, een Aetna woordvoerder. De Aetna Whole Health zorgverzekering met Baptist Health Select Alliance begint 1 juli en is voor werkgevers met twee tot 3.000 medewerkers. Aetna werkt aan een offer voor zelf-verzekerde werkgevers, aldus Maxwell.

Methodist Le Bonheur de Gezondheidszorg in samenwerking met MetroCare Artsen begonnen op een vergelijkbaar pad 22 maanden geleden met een demonstratieproject met Cigna, zei Mitch Grave, interim CEO van de vennootschap, genaamd Health Keus. De “patiënt-gecentreerde medische huis” is uiterst succesvol geweest en zal uitbreiden, zei Graf.

Christie Upshaw Travis, CEO van de Memphis Business Group on Health, een coalitie van werkgevers gericht op het beheersen van de kosten en de kwaliteit van de voordelen voor de gezondheid, verwelkomde de aankondiging Doper. Travis zei dat de steun voor artsenpraktijken in transitie en rapportage klinische en financiële resultaten, op zijn minst aan de klanten, de belangrijkste zal zijn.

“De hele manier waarop dit wordt uitgevoerd aan het eind van de dag is wat echt zal materie”, zegt Travis