Operationele efficiëntie en Cost Control Nodig om Gezondheidszorg Infrastructuur Ondersteuning in Midden-Oosten


zorg5Experts bij het Ziekenhuis van Build & Infrastructuur Congres om maatregelen die nodig zijn om de gezondheidszorg infrastructuur om aan de groeiende bevolking te ondersteunen bouwen bespreken.

Gezondheidszorg infrastructuur in het Midden-Oosten zal een van de belangrijkste onderwerpen besproken tijdens de 5e Hospital Build & Infrastructure Middle East Exhibition & Congress, die plaatsvindt van 3 -5 juni, 2013 op het Dubai International Convention and Exhibition Centre. Een van de belangrijkste uitdagingen voor patiënten en zorgverleners worden lange wachttijden in de ER vanwege bureaucratische vertragingen en work-flow uitdagingen. De belangrijkste focus van het congres is om te leren van succesvolle internationale gezondheidszorg modellen om verdere versterking van de bestaande infrastructuur van de gezondheidszorg in het Midden-Oosten.

Dr. Yasin Khan, CEO van Westfield Hospital, Pennsylvania, USA, zal spreken op Hospital Build & Infrastructuur Midden-Oosten over manieren tot hoogwaardige gezondheidszorg te maken met lagere kosten.

Volgens Dr Khan, “The Westfield model past zeer goed in het Midden-Oosten, waar de operationele efficiëntie zijn nodig om de kosten te beheersen. Met een snel stijgende bevolking, worden de regio’s babyboomers gaan om aanzienlijke middelen in de gezondheidszorg in de toekomst nodig. Dit zal niet duurzaam zijn als een verhuizing is niet genomen om zorg te standaardiseren en bevatten kosten zonder verlies van kwaliteit. De Westfield model kan bieden snelle toegang tot de zorg en de stabilisatie van de patiënt. ”

De kostprijs van binnenkomst in een concurrerende zorgmarkt kan onbetaalbaar in het huidige economische klimaat worden, vooral met de felle concurrentie die bestaat tussen zorgverleners. Bijvoorbeeld, de kosten van het bouwen van een ziekenhuis in de Verenigde gezegd, gemiddeld, is $ 1-1.500.000 per bed. Bij Westfield Ziekenhuis, dit kost slechts $ 495.000 per bed.

“We waren in staat om dit te bereiken door het volgen van detail in de bouwfase, betere onderhandelingen, en lagere kosten van groot materieel. Al met al hebben we een efficiënte, hoge kwaliteit, lage kosten medische faciliteit gecreëerd, een model dat gemakkelijk kan worden gedupliceerd, “zegt dr. Khan.

Andere sprekers tijdens Hospital Build & Infrastructuur Midden-Oosten is Dr Nipit Piravej, CEO, World Medical Center, Bangkok, Thailand.

“Hoge kwaliteit gezondheidszorg is altijd een kritische succesfactor voor ziekenhuizen. Dit omvat een goed ontworpen faciliteit die voldoet aan de nieuwe normen, multidisciplinaire gezondheidszorg teams, nieuwste medische technologieën, alsmede de ondersteunende systemen en de operationele processen. Het belangrijkste punt is altijd over de kwaliteit van zorg en dienstverlening, en de gevoeligheid voor verwachtingen van de patiënten. Tegenwoordig standaardisatie is niet genoeg. Een aangepaste aanraking is altijd noodzakelijk om een ​​betere tevredenheid te garanderen. ”

Hospital Build & Infrastructuur Midden-Oosten wordt georganiseerd door Informa Life Sciences Tentoonstelling en samen zullen beleggers, commissarissen, financiers en managers van grote gezondheidszorg bouwprojecten samen met de planning, ontwerp, bouw, exploitatie, beheer en leveranciers renovatie te brengen. Loopt langs de tentoonstelling is een multidisciplinair congres bestaat uit vier toonaangevende conferenties die zal zich richten op het leveren van up-to-date informatie die alle betrokken zijn bij het ziekenhuis te bouwen in het Midden-Oosten disciplines zullen aanpakken.